Ποιοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων Prigkipas!

Ο Νικόλας Σολδάτος, εμπνευστής και δημιουργός του ηλεκτρονικού καταστήματος, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του στο χώρο του κοσμήματος από μικρή ηλικία, στο εργαστήριο του πατέρα του.

Σπούδασε στη σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών της Αθήνας, με ειδίκευση στην αργυροχρυσοχοΐα, από όπου και έλαβε το αντίστοιχο πτυχίο. Για ένα διάστημα παρακολούθησε ως ακροατής το εργαστήριο γλυπτικής του κ. Χουλιαρά, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Στα τέλη της δεκαετία του ’90, συνέχισε με την κατασκευή και προώθηση χειροποίητων κοσμημάτων ως πλανόδιος πωλητής, στα υπέροχα μέρη της χώρας μας.

Προσωπική του ανάγκη είναι να καλύπτει τις προτιμήσεις ιδιαίτερων και ξεχωριστών ανθρώπων. H συνθήκη αυτή και παράλληλα η αγάπη του για τη δημιουργία συμβάλλει στη διαρκή εξέλιξή του.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία στον χώρο, την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες, καθώς και την αυξανόμενη ζήτηση των κοσμημάτων σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε ο κόσμος του διαδικτύου να μας φέρει πιο κοντά!

Σας ευχόμαστε μια υπέροχη ξενάγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Κερδίστε 10% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!
Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας
Εγγραφή
Κουπόνι: